Рамо

Татуси на раменетеРаменете са идеалното място за татуиране. Татуировките на раменете са напълно видими, когато носите потник или сте напълно голи. Те са идеални за топло време. Също така са напълно прикрити, когато носите дори къси ръкави. Така че, ако не искате вашите роднини или колегите в службата да знаят, че имате татуировка, можете да я запазите скрита.

Едно от най-хубавите неща при поставянето на татуировка на рамото ви обаче е, че можете да я видите! Това е чудесно място за големи изображения и позволяване на другите да им се насладят.

Татуировки за рамото

Рамото е чудесно място за започване на нов татус, защото не сте ограничени да останете само в тази зона на тялото. Можете да поискате от вашия татуист да разшири дизайна до гърба, гърдите, врата или ръката ви.

Помислете как татуировка с крило може да покрие лопатката, рамото и трицепса ви. Или как племенният дизайн може да покрие гърдите, рамото и шията ви, завършвайки в линията на челюстта.

Разбира се, изборът каква да бъде вашата татуировка зависи от вас.

Една идея, която придобива голяма популярност, е да създадете илюзия за нещо под кожата си. Може би това е тигър, който се опитва да се освободи. Може да бъде киборг, часовник, скелет. Каквото и да си представите – може да изглежда страхотно като татуировка.

Не е добре да отнасяме религията до нивото на обикновен интерес, но нашата система от вярвания и всичко останало, което привлича вниманието ви, може да бъде основен материал за татус на рамото. От Исус до Лигата на справедливостта, носете онова, което ви харесва, като почетен знак.

Това може да бъде логото на любимия ви спортен екип, портрет на вашата любов или изображение на индиански воин. Каквото и да се сетите, рамото ви е добро място да го покажете. А и страхотно, че татусът може да продължи към целия гръб, че дори да обхване и кръста.

В момента съществува много готина тенденция да татуирате различни видове броня на рамото си. Това е знак за вашата войнска природа и силен дух. До известна степен татуировките на ангел и демон също служат за същата цел, но в по-мистичен смисъл.

Също така рамото е подходяща възможност да почетете близки или изчезнали от живота ви хора с татуировка. Носете паметта им като ивиците на униформа, така че никога да не забравите какво означават за вас.