Шрифтове

Шрифтове за татуировкиКогато работим върхутатус надпис, ние винаги се опитваме да помогнем на нашите клиенти да създадат уникален и специален дизайн с много генератори на текст посредством подбор на подходящия шрифт, след което да добавим малко лично отношение към него в процеса на татуиране. Никой не иска скучни и непривлекателни букви да се виждат по кожата им години наред, нали?

Написването на текст чрез татуиране е все по-популярно в наши дни. Хората са въвлечени във визията да нарисуват любимия си цитат, думи или дори стихотворение върху тялото си, за да изразят себе си. Но шрифтовете и дизайните са наистина трудни за разбиране и категоризиране понякога. След като прочетете това, ще ви бъде много лесно да изберете шрифта за следващата си татуировка с надпис.

Шрифтове за ръкопис – калиграфия

Точно това, което си мислите, когато виждате името му – почеркът е изящен и изтънчен шрифт, който добавя малко момичешки, деликатен щрих към вашия дизайн на татуировката. Ръкописните шрифтове са най-добри при фини линии, за да направят така, че дизайнът да изпъква много повече.

Едно нещо, което често правим, за да направим татуировките на нашите клиенти по-специални, е да си поиграем със скици, линии, акварели. Това е чудесен начин да направите татуировката си с надписи единствена по рода си.

Староанглийски шрифтове

Староанглийските шрифтове са тези, използван преди 1000 години в цяла Западна Европа. Стилът има отличен външен вид и исторически характеристики, което го прави наистина популярен. Въпреки това е наистина трудно да напишете татуировка в този стил, поради което ще ви трябват някои видове шаблони, за да сте сигурни, че надписите ви са точни и изглеждат страхотно.

Старите английски шрифтове стават все по-модерни в наши дни. Така че, ако искате класически, но модерен татус, просто изберете староанглийския.

Шрифтове за пишеща машина

Шрифтовете на пишещите машини са основно шрифтове, които имитират старите школи, отпечатвайки буквите на пишеща машина. Тези шрифтове могат да направят вашата татуировка да изглежда груба, класическа и ретро, въз основа на ширината на щрихите, независимо дали става дума за мъжки татус или женска татуировка.

Работата върху по-тънки щрихи превръща изкуството в това да изглежда изчистено, възхитително, докато по-дебелите линии правят татуса състарен и по-скоро във винтидж стил. В зависимост от това как ви харесва да бъде, това надписване на татуировка е чудесно, когато се комбинирате с акварели, за да направите цялостно произведение на изкуството.

Графитни шрифтове

Говорейки за графити, може би си мислите, че това е актуална тенденция, свързана с хип-хопа. Графитите обаче съществуват от древен Рим, когато хората ги използват, за да напишат съобщение на стената, за да обявят нещо на обществеността. Поради еволюцията на времето графитите след това съвпадат с хип-хопа и уличната култура, за да направят фантастично артистично дуо.

Надписването с шрифтове за графити добавя изцяло нова категория към шрифтовете за надписи и ние знаем, че вашата татуировка ще бъде високооценена от хората.