За нас

Tatuirovki.eu е ново студио за татуси в България, събрало на едно място няколко професионални татуисти с дълъг стаж и опит в сферата.

Студиото е чисто ново, оборудвано специално за целта. Всички материали, с които работим са висококачествени и предварителнo дезинфекцирани. Боите са сертифицирани, а иглите и накрайниците са единично пакетирани в стерилна среда и са за еднократна употреба.

Предлагаме 5-звездно обслужване! Разполагаме с разнообразни пакетни цени, които включват обезболяващи кремове и спрейове по време на работа. Ще направим всичко възможно, за да облекчим болката на клиентите и да се чувстват комфортно.

Хигиената е на изключително високо ниво. Всички машинки, плотове, работни маси и кресла се дезинфекцират винаги преди и след работа. Работим с най-добрите и доказани марки за хигиенни препарати в световен мащаб.

Татуисти – екип от професионалисти в Tatuirovki.eu

Татуистите притежават богат опит в рисуването на татуировки. Зад гърба си имат много изработени проекти, част от които може да видите в страниците на сайта. Всеки татуист има своя уникален начин за изработване на изображения и се вдъхновява от различни стилове.

Процесът по създаване на една татуировка е дълъг и отнема пълната концентрация и заетост на нашия татуист. Започва се от консултация, за това къде и какво желаете да бъде изобразено. В спокойна обстановка имате времето да помислите и прецените най-добрият за вас вариант.

Следващият етап е да се изработи индивидуален проект, чиято продължителност зависи от големината на избраната татуировка. Според спецификата и сложността на всяка татуировка се определят и етапите на нейното поставяне. Разнообразието от цветове и форми, които правят избора все по-сложен от една страна, дава възможност от друга страна да се получи уникално изображение, което да надхвърли представите ви.

На финалната права е вече пренасянето на готовия проект върху вашето тяло. След като сте обсъдили всички подробности със специалист и не остава и капка съмнение за избора на татуировка, може да се започне с нанасянето на първите капки мастило. Процедурата се извършва съобразно най-високите правила за хигиена с помощта на дезинфекцирани уреди и материали за еднократна употреба.

Доверявайки се на специалистите в нашето студио за татуси и следвайки техните препоръки за поддържането на новото изображение, можете да разчитате на бързо и безпроблемно възстановяване на обработеното място. Свържете идеята си с майсторството на професионалистите и се насладете на крайния резултат, за който сте мечтали.