Гръб

Татуси за гърба на човекГърбът ви е едно от най-добрите места за татуиране – особено когато правите изявление пред целия свят. Тъй като гърбът е една от най-широките, плоски и големи части на тялото, това е идеално място за привличане на вниманието и изработка на сложни татуси.

Татуировки за гръб

Що се отнася до избора на татуировка на гърба, не забравяйте да изберете дизайн, който с гордост да показвате на останалите.

Племенна татуировка

Племенните татуси спомагат за употребата на висша форма на изкуство с извити и заострени линии, за да формират уникални форми и дизайн. Популярен през 90-те години, той е все още популярен и днес, и придава на всяка татуировка мъжествен вид.

Малка татуировка на гърба

Докато големите татуировки изглеждат страхотно на гърба ви, поради плоската повърхност и наличното пространство, по-малките дизайни също се отличават запомнящо се. Ако имате минималистичен и скромен стил или искате нещо по-просто, опитайте малка татуировка на гърба.

Кръст

Кръстът е най-святия символ на християнството, което го прави много популярен избор за религиозни мъже. Гърбът ви предлага идеалното платно за по-голям, по-детайлен дизайн на кръст.

Крила

Татуировките крила често имат духовен смисъл, представляващ превръщането в по-добър или „по-ангелски“ човек, както и освобождаване от проблеми и неуспехи. Гърбът е популярно място за татус с крила за мъже, тъй като има достатъчно място за голям, детайлен дизайн.

Ангел

Ангелите могат да представляват много различни неща за различните мъже. За религиозните момчета архангел Михаил е популярен избор, защото той е лидер на Божията армия и представлява борбата срещу злото. Други мъже избират татуировка ангел-пазител.

Орел

Що се отнася до татуировките, вдъхновени от животни, орлите са популярен избор за мъже по целия свят. Свирепа граблива птица, орлите са известни със способността си да се издигат до голяма височина, както и да ловуват с невероятна точност.

Дракон

Тези татуси са най-високо оценени от мъжете, защото са мощни и свръхестествени същества. Драконът също е гъвкава опция за татуировка, тъй като дизайнът може да бъде оформен така, че да пасва на тялото ви.

Татуиране на гръбначния стълб

Татуировката на гръбначния стълб има остри и необичайни вибрации. Всеки линеен дизайн ще изглежда добре, от морзовата азбука до лунните фази, цитат или дърво.

Феникс

Фениксът е символ, който е подходящ за много мъже. В легендите мощната, свръхестествена птица се издига от пепелта и се преражда по-силна от всякога.

Цитати

Те са чудесен начин да изразите себе си. Те действат и като напомняне за нещата, които са най-важни за вас. Тези татуси се използват от жени предимно.

Череп

Те са предпочитан избор за мъже от десетилетия. Те са един от най-разпознаваемите и мощни символи. Човешките черепи често са свързани със смъртта и могат да направят страхотна татуировка в готически стил.

Вълк

Има много възможности за избор на татуировки нас гърба на тема вълк . Тъй като има повече пространство, татуистът може да създаде уникален и сложен дизайн с много детайли.

Лъв

Лъвовете са жестоки, горди, мощни и величествени – ето защо те са толкова популярни за мъжките татуировки. Поставянето отзад ви позволява да покажете всички какъв човек сте в живота.