Крака

Татусите на целите кракаПовечето хора използват гърба, гърдите и корема си като места за първите си татуировки, главно заради цялото налично място, което е много подходящо за татуиране. Но когато говорим за части на тялото с най-много свободно пространство, краката са винаги на първо място.

Татуировки за крака – най-добри разположения

В случай, че никога не сте обръщали внимание на класа по анатомия на човека, кракът е съвкупност от различни части, които включват бедрото, коляното, прасеца и пищяла. Можете да си направите татус на целия крак или само на определени части.

Бедрото или горната част на крака имат най-много пространство, простиращо се от таза до малко над коляното. Но от другата страна горната част на крака предлага най-малка видимост, освен ако обикновено не се разхождате навън в оскъдното бельо или бански на морето.

Не можете редовно да показвате впечатляващо изглеждаща татуировка на горната част на крака през останалото време. Дори да носите къси панталони, татусът на горната част на крака ви няма да получи много видимост в сравнение с татуировките на други части на крака.

Коляното е една от най-болезнените зони за татуиране. Задната страна на коляното е изключително болезнена, както и отпред върху капачката, тъй като на тези места имаме само тънък пласт кожа. А фактът, че постоянно сгъвате колене, докато ходите, прави процеса на възстановяване наистина неудобен.

Пищялът е подобен на коляното. Той разполага с кост, покрита с тънка кожа, което се превръща в наистина болезнено преживяване.

Прасецът, от друга страна, е една от най-малко болезнените зони за татуиране. Всеки се чувства различно, докато се татуира, разбира се. Но като цяло зоната не е болезнена, поради голямото количеството мускули. В сравнение с пищяла, тази зона предлага малко по-широко плоско пространство, което го прави отлично място за дизайн на татуировки от цяла част.

Говорейки за това, имате много възможности, когато става въпрос за татуси на крака. Можете да изберете татуировки на животински произход – лъвове или феникс. Можете дори да изберете панорамна татуировка, като на гърба, но на горната част на крака или прасеца, стил, който обикновено е запазен за зоната на гърба .

Много татуси подчертават гъвкавостта на крака, когато става въпрос за приспособяване на дизайни от всяка форма и размер. И ако някога се нуждаете от повече пространство, винаги можете да използвате крака си по дължина. Въпреки че предлагаме да го правите, само когато сте в период на дълга почивка, тъй като новопоставените татуси на крака ще направят ходенето невероятно неудобно.