Гърди

Татуси за гърдите на хораАко планирате да си направите смислена татуировка, няма по-добра част от тялото от гърдите, която да го демонстрира. Тялото ви е платно и тази област ви позволява да създавате големи и красиви дизайни. Независимо дали искате нещо смело, традиционно или съвременно, ето списък с едни от най-добрите татуировки за гърдите на мъжете.

Татуировки на гърдите

Татуиране на гръден кош с животни

Позволете на вашия вътрешен див звяр да се покаже с татуировка с животински отенък. Покривайки цялата предна част на тялото си, включете колекция от животни или се придържайте към едно същество в центъра. Торсът, зареден с животински дизайни, създава смела гледка и със сигурност ще привлече внимание, където и да отидете.

Тигър

Независимо дали изберете два тигъра един срещу друг или се придържате към един брой, този татус предава сила. Изберете цветна татуировка за смел външен вид или сложен дизайн с черно мастило.

Викинг

Представлявайки сила, безопасност и връзка с вселената, тези дизайни на татуировки със сигурност ще ви помогнат да започнете разговор с всеки, когото срещнете.

Римски цифри

Укрепете любимата си среща или нещо важно за вас с татуировка на гърдите с римска цифра. Този класически, изчистен и вечен дизайн запазва значението зад цифрите близо до сърцето ви и е достатъчно прост, за да се съчетае с други татуировки.

Семейни татуси на гърдите

Имате само едно семейство, така че защо да не им отдадете почит с татуировка на гърдите в тяхна чест?  Уверете се, че работите с татуист, който е специализиран в портрети и може да създаде желани произведения на изкуството. Тези татуировки за двойки са изключително търсени и използваеми.

Цитат

Татуировките цитати са изпълнени със смисъл, който резонира с всеки. Ако сте вдъхновени от думи на мъдрост или текстове на песен, защо да не ги напишете върху кожата си?

Компас

Не всеки знае къде отива в живота, но татуировката на компаса може да ви напомни как да изберете правилната посока. Позволете на сърцето си да взема решения в живота ви, като нанесете този дизайн върху гърдите си.

Ангели

Отдайте уважение на вашата религия, любим човек или ренесансово изкуство с ангелска татуировка. Запазете произведението на изкуството традиционно или с модерен обрат, без значение какво решите, това е татус, което ще издържи на времето.

Бухал

Тази птица предава знания, мъдрост и преход и е отлична възможност за тези, които са взели някои важни решения в живота си. Изберете крилата да са през целите ви гърди или да ги заключите отстрани за прост, но ефективен дизайн.

Феникс

Представете своето прераждане, триумф и успех с ефирна татуировка на феникс на гърдите си. Тази татуировка е смел израз на отказване от миналото и прегръщане на бъдещето.

Малка татуировка

Понякога простотата е ключова за да се направи смело изявление. От гълъби от двете страни на тялото ви до геометрични фигури, обикновена татуировка на гърдите за жени е дискретна и може да съдържа много смисъл.

Орел

Представлявайки смелост и фокус, татуировката на орела ще бъде с вас през всички дни. Значението зад това изкуство е различно в различните култури – от сила и чистота до сила и високи постижения.

Лъв

Като едно от най-свирепите животни на планетата, лъвът е убедителен избор за татуировка на гърдите. Независимо дали предпочитате царят на животните да реве или да е в спокойно състояние, винаги ще се чувствате силни и сигурни.

Криле

Често свързани с религия и духовност, татусите с крила имат много голямо значение за техния носител. Независимо дали ще изберете птица, египетски символ или ангел, това изкуство изглежда най-добре, когато е разпръснато по торса и до раменете.

Име

Покажете любовта си към специален човек, като го напишете на гърдите си. Изберете от скорописен скрипт или шрифт за татуса и ще държите човека близо до сърцето си. Красотата зад тази татуировка е нейната простота.

Геометрична фигура

Включете модерен дизайн с геометрична татуировка на гърдите. Независимо дали става въпрос за проста форма или сложна визуализация на животно, това е вечен избор на татуировка със съвременен обрат.

Змия

Представлявайки нов живот, татуировките на змиите са отличен избор да се увиете около гърдите си. От една змия до цяла бърлога със змии, този вдъхновен от влечугите дизайн има голямо много значение за своя притежател. Ако искате да изобразите безкрайността, защо не изобразите змията, която яде собствената си опашка?!

Скорпион

Подобно на мрачния жътвар, тази татуировка представлява сексуалност, лоялност и способността да се защитите. Това е дизайн, който изисква сложност, така че независимо дали избирате цветен или едноцветен дизайн, не забравяйте да намерите уважаван художник, който е добър с детайлите.

Дракон

Прегърнете своето наследство или демонстрирайте силата си с татуировка на дракон . Той представлява мъдрост и е отличен избор за дизайн на гърдите ви.

Механичен елемент

Създайте 3D усещане с върховно засенчване и деликатно оцветяване – колкото по-реалистично, толкова по-добре. Въпреки че зад този дизайн няма техническо значение – изглежда страхотно на всеки торс.

Гангстер

Покажете любовта си към лошите с гангстерска татуировка на гърдите. От стила на 30-те до улиците от 90-те, този дизайн със сигурност ще привлече внимание. Изобразете цяла сцена на гърдите си или портрет на един мафиот.

Калейдоскоп

Развихрете въображението си с татуировка с калейдоскоп. Този дизайн е сложен и пълен с чудеса.

Звезди

За мъжа, който обича традицията, звездната татуировка е класика, която няма как да пропуснете. С 3D стил татуса оживява и олицетворява духовността.

Ацтеки

Много различни дизайни представляват ацтеките. Татуировка на гърдите с колибри представлява ацтекския бог на слънцето. Подробните модели на орли и други значими символи на древната цивилизация създават красиви дизайни и си струва да се обмислят.