Интимни татуировки

Татуси за интимна зона

Татуси на гениталиите – има ли смисъл от тях

Татуировките са форма на изразяване на емоциите, нагласите и вижданията на човека, но също така са и страхотен вариант да направите живота си по вълнуващ. Много хора си правят татус, понеже искат да го обвържат с конкретна случка, емоция или просто да се почувстват малко по-различно, малко по-добре.

Какъв е случая на татусите, които се правят в гениталната област, обаче?

Всъщност в 99% от случаите те са резултат от желанието на човека да бъде по-предизвикателен, да превърне себе си в по-мистична личност и най-вече да предизвика вълнение и изненада в партньора си. И то по много приятен начин и за двамата.

Често се среща двойка да си направи татуировка в интимната област, с което по още един по-тайнствен за останалите хора начин, да се вречат във вечна любов и да заявят любовта си към този човек.

Разбира се, това се отнася, когато си татуирате нещо, което директно се отнася до партньора – име, цитат, дата, някакъв друг татус с надпис.

В останалите случаи жените си правят татуси с цел да бъдат по-предизвикателни и желани, а мъжете – тайнствени и бурни любовници.

Мъжете си правят татуировка по-рядко в интимната зона на тялото си, но това не значи че не е модерно или пък е форма на дескриминация. В случая става дума за това, че на нежните дами местата са по-подходящи за направа на малки татуировки в почти всякаква форма.

Заслужава ли си татуса в интимната зона

Категорично да, ако сте човек, който обича тази форма на боди арт изкуство, както и ако сте човек, изпълнен с адреналин и желание да граби от живота с пълни шепи.

Все пак трябва внимателно да избирате студиото за татуировки, на което ще се доверите, тъй като това е татус, който е болезнен и обикновено човек го прави веднъж в живота, изключвайки възможността за премахване на татуировката след време.

Затова съветът ни е внимателно да подбирате дизайна, шаблона и татуиста, когото ангажирате при направата на това изящно изкуство.