Врат

Татуси за врата на жени и мъжеНякога свързани с престъпници и банди, татуировките на врата днес представляват смели, силни и мъжествени личности. Това е така, защото татуировките на врата ви обикновено не могат да бъдат скрити под дрехите. Освен това шията е едно от най-болезнените места за татуиране.

Татуировки на врата

Задна част на врата

Едно от най-популярните татуировки за мъже и жени е задната част на врата. Подхожда за по-малък или по-фин дизайн и е идеален за първата ви татуировка на врата. Това е така, защото можете да го покриете с риза с яка или косата си.

Цял врат

Татуировка върху целия врат се увива около гърлото ви, за да образува страхотен ефект на „яка“. Геометрични шарки, сложен дизайн и черно мастило се открояват на това разположение.

Малки татуси

Татуировките на врата са подходящи за всякакъв размер, но малките татуировки изглеждат особено добре на това място. Римски цифри, текст или обикновен символ са само някои от идеите, които можете да изберете.

Ангели

Ангелите са един от най-популярните дизайни за татуировки за жени и мъже. Това е така, защото те могат да имат много различни значения.

Предна част на врата

Предната част на врата ви е отлично място и привличащо вниманието върху татуса. Винаги ще бъде видим за други хора, което го прави идеалното място за художествено или смислено произведение.

Думи

Всяка татуировка с думи ще има значение, и още повече, когато е поставена на врата ви.

Кръст

Вратът остава едно от най-популярните места за религиозни татуировки, включително класическия кръст. Смело и ясно, тази татуировка показва на всички, че вашата вяра е основното нещо в живота ви.

Роза

Розите са популярни още от преди десетилетия. Те представляват както красотата и болката на живота, така и любовта и смъртта.

Крила

Татуировките с криле обикновено имат религиозно значение. За много мъже те представляват ангели пазители, които ги защитават и напътстват – особено близки, които са починали.

Религиозен татус

Ако търсите духовна татуировка, която надхвърля обикновения кръст, обърнете се към Библията. Можете да използвате любимия си стих или псалм, или светец, който ви е пазител.

Корона

Всеки човек е царят на живота си, а татуировката на врата на короната показва това за всички. Много хора избират да си направят татуировка на корона, за да отбележат значително постижение в живота.

Звезди

Значението на звездните татуировки датира от моряците от 19-ти век. За тях звездите представляват късмет, тъй като корабите могат да се придвижват с помощта на съзвездията.

Орел

Татуировките с орел са популярна татуировка за мъже и жени, поради връзката им със сила, мъжественост, мъдрост и сила. Орел в полет е подходящ за поставяне на врата, защото крилата му могат да следват извивката на мускулите на врата, придавайки на мастилото реалистично усещане.

Гълъб

Гълъбите са свързани с мира, но могат да имат и други значения. За мнозина гълъбите представляват надежда и ново начало поради тяхното значение в библейската история за Ной.

Бухал

Совите и бухалите се свързват с мъдростта и се считат за пазители и защитници на мъртвите. Поради богатата си символика, значението в много култури и ожесточения външен вид, те от години са най-добрият избор за татуировки.

Дявол

Дяволските и ангелските татуировки представляват противоположните сили във всички нас – добро и зло, благодат и изкушение. Тази уникална и необичайна татуировка отразява двойствеността на човешката природа и се откроява сред тълпата.

Очи

Татуировките с дизайн на око или очи имат много различни значения. За някои хора те представляват духовност, за други – интуиция.

Вълк

Те са популярни сред мъжете, защото са свързани с дивата, необуздана страна, както и лоялност и защита.

Баркод

Татуировките с баркод на врата станаха популярни с пускането на видеоиграта  Hitman , така че ако сте фен, това може да е идеалният вариант за вас. Татуировките с баркод обаче имат и друго значение. За много хора те представляват протест срещу комерсиализма и консуматорството, както и желанието за свобода.

Паяк

Татуировките на паяците не само изглеждат страхотно, но носят и дълбоки значения. В много различни култури паяците са свързани със защита, лов и сътворение. Междувременно паяжините са метафора за живота.

Морски татус

Морските татуировки имат класически морски символи като котви, въжета и кораби.

Череп

Черепните татуировки са една от най-универсалните опции за вашия дизайн. Те могат да представляват живот след смъртта, безсмъртна любов или напомняне да живеете всеки ден, сякаш е последният ви.

Лъв

Лъвовете символизират господство, сила, увереност и смелост, поради което са популярни сред мъжете, а и жените по целия свят. Когато избирате лъвска татуировка за врата си, опитайте лъвска глава в профил. Тя ще следва формата на врата и ще направи челюстта ви по-остра.