Вежди

Татуси на веждатаВ момента татуирането на веждите на очите стана много предпочитано от много известни личности, които спортуват и имат по-голямо чело.

Татуирането се превръща във все по-популярна козметична процедура благодарение на по-финия и естествен вид. Можете да постигнете по-смели вежди с фина малка татуировка, приличаща на текстурата на действителния цвят коса, който притежавате.

Татуировки за вежди

За разлика от татуировките, микроблейдингът като метод за поставяне на татус на веждите, ви предоставя полупостоянни татуирани вежди, които избледняват с времето.

След първоначалното рисуване на дизайна се изисква ново след около четири до шест седмици.

В зависимост от вашия праг на болка, усещането може да се оприличи от слабо болезнено до силно чувствително. Чувате драскащ звук, но при упойка дискомфортът по време на процедурата ще е нищожен.

Всичко зависи от отделния човек и ако чувствате, че имате нисък праг на болката, вземете няколко болкоуспокояващи час преди това. Изтръпващ крем ще бъде нанесен върху областта на веждите, така че той трябва да бъде относително безболезнен за повечето хора.

Когато за първи път си татуирате веждите, изборът на татус е богат. Може да изглеждате малко прекалено, но не се притеснявайте. Всичко ще си дойде на мястото постепенно с времето, все пак се изисква време за възстановяване, както след всяка друга татуировка.

В зависимост от вашия тип кожа, може да се наложи да нанесете защитен и успокояващ балсам върху веждите, когато са сухи или сърбящи след процедурата. Ако имате мазна кожа, раната ще се „самозаздрави“ и няма да изисква допълнително подхранване.

Най-добре е да избягвате енергични спортове, както е добре да не мокрите тази част на тялото през следващите около 5-7 дни. Също така трябва да стоите далеч от пряка слънчева светлина.

Успехът на процедурата ще зависи от това кой я изпълнява. Ще трябва да се уверите, че имате препоръчан и опитен татуист, или може да останете с татуировки на веждите, които буквално размазват цялата ви физиономия.

Можете също така да получите алергична реакция или инфекция, ако не спазвате правилно инструкциите за последваща грижа. Това е висококвалифицирана форма на изкуството, която отнема много години, за да се научи и усъвършенства.