Ръце

Татуси за ръцете - цял ръкавИма неограничени възможности за татуировки на ръцете, без значение какъв пол сте или какви татуировки бихте искали да имате. Мъжките ръце са може би една от най-често срещаните части на тялото за татуиране и това не е изненадващо ни най-малко.

Например, мускулестите мъже обичат татуировките на ръцете, защото привличат вниманието към мускулите, докато момичетата могат да имат много красива рисунка върху тях и да получат много похвали от приятелите си.

Татуировки за ръката и цели ръкави

Важно е да споменем, че татуировките за мъже на ръцете са доста видими, особено когато не носите тениска с дълъг ръкав, така че в зависимост от това къде живеете или каква работа имате. При специални случаи не е нужно да се притеснявате за това, тъй като можете лесно да покриете татуировката си с костюм с дълъг ръкав, така че да не притеснява никого.

В зависимост от вашия стил, можете да си направите различни малки татуировки на ръката или само една огромна татуировка, която да я покрива. Тези татуси, които преминават от рамото до китките, със сигурност са грандиозни, но не са подходящи за всеки.

Ръката обикновено се препоръчва за хора, които искат да си направят първата татуировка. В зависимост от формата на човека, ръцете могат да осигурят доста голяма повърхност, така че татуистите могат да правят различни интересни татуировки. Най-често срещаните илюстрации са цветя, животни и мистични същества, но нефигуративни образувания и изненадващо, логата на марките, също са доста популярни.

Всички мъже, които се интересуват от татуировки на ръцете си, са наясно с едно нещо – татуировките ще бъдат видими през повечето време, освен ако не носят дълги ръкави. Следователно, татусите на ръцете могат да бъдат демонстративни татуировки, когато пожелаете.

Те могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на вашия вкус и стил. Някои хора използват мястото за спомени, места и дори събития. Има няколко неща, които трябва да имате предвид при избора на татуировка на ръката.

Позицията на ръката

Къде на ръката искате да бъде създадена вашата татуировка? На рамото? Или на предмишницата? Мястото, което сте избрали, определя вида на дизайна на татуировката. Също така определя и размера на татуировката.

Избор на дизайн

След като сте избрали местоположението върху ръката, следващото важно решение е относно дизайна на татуировката. Татуси могат да бъдат намерени на много места, особено в интернет.

Някои дизайни са добри само за рамото, докато други са подходящи за цялата ръка, внимателно избирайте и се консултирайте с професионален татуист.

Професия

Задайте си въпроса как татуировката, която искате да създадете, ще се отрази на хората около вас. Не забравяйте, че татуировките на ръцете се виждат през цялото време или през повечето от него.

Ако сте служител, бъдете сигурни, че работодателят ви няма проблем с това. Трябва да помислите и за клиентите си. Татуировките са като огледало. Те са вашето отражение.

Безопасност

Като отворени и открити части на тялото, уверете се, че татуистът внимава да не допуска грешки. Той трябва да бъде квалифициран и опитен, завършил курс. В сегашното време, когато болестите се разпространяват много бързо, е много важно да бъдете внимателни.