Корем

Татуси в коремната областТатуировките са идеалният начин да украсите кожата си, особено ако искате да постигнете стилен външен вид и да изпробвате това вълнуващо изкуство върху тялото си. Едно от уникалните и забавни места за татуиране е стомахът. По-голямата част от времето вашите татуировки ще са скрити под дрехите ви, но можете да покажете татусите на стомаха си, докато се наслаждавате на релаксиращ ден на плажа.

Тези татуси са идеални за вас, ако не искате да бъдат видими през цялото време. Много хора избягват да си правят татуировки поради правилата и изискванията на работното място. В този случай обаче не трябва да се притеснявате за подобни ограничения. Правилата няма да ви попречат да си направите татуировка на стомаха, тъй като може с лекота да я скриете.

Има различни видове татуировки, които можете да си направите на корема – някои от тях са създадени специално за тази област.

Татуировки на корема – значение

Хората имат различни причини да си правят татуировки на стомаха. Някои си правят, за да покрият стриите си след бременност или операция, а други – само заради уникалния външен вид. Можете да си изберете сред хиляди дизайни своя нов татус. Всяка татуировка, която изберете, има различно значение, свързано с нея.

Много хора, особено жени, поставят името на детето си или портрета на детето си, за да символизират периода на бременността си. Също така това представлява силната връзка, която майката и детето развиват още преди детето да дойде на този свят. За много хора татуировките на корема са доста ценни и символични, поради скритото им значение.

Естествено, не е задължително винаги да има никакво значение, важно е да пасва идеално на зоната и да ви кара да се чувствате комфортно с нея. Има различни начини, по които можете да поставите новия си дизайн върху тази зона. Някои хора не обичат да покриват целия си стомах с една татуировка.

Следователно те избират множество по-малки дизайни и носят тези татуировки като аксесоар. Татусите на средната зона в коремната област са най-често срещаните, тъй като ви позволяват да изпробвате всеки дизайн. Много хора правят малки татуировки, татуирани в средата или отстрани на стомаха, като татуировки със символи или имена.

Някои дизайни се поставят отстрани на корема или гръдния кош. Те се състоят предимно от флорални дизайни или дизайн, който има наклонена форма. Можете да получите такъв в долната част на стомаха или в горната част. Без значение къде на корема си правите татуировка, тя ще изглежда прекрасно както винаги.