Китка

Татуси на китката на ръкатаЩо се отнася до избора на следващото ви татуировка, тази на китката е удачен вариант. Тя може лесно да бъде показана или скрита под дреха.

Татуировки за китките

Малка татуировка на китката

Тъй като китката ви е едно от по-тесните места за татуиране, там е абсолютно удачно да се разположи малък вариант. Плюс това, малката татуировка ще бъде по-бърза за нанасяне от вашия татуист, което означава, че няма да е необходимо да понасяте твърде голяма болка.

Роза

Розите са класически дизайн, датиращ от ранните дни на моряшките татуировки. Тогава мъжете са ги татуирали, за да им напомнят за любовта и щастието, които ги чакат у дома.

Кръст

За християните китката е едно от най-популярните места за татус – кръст. Това е така, защото тя винаги е видима – можете да я погледнете и да си напомните за връзката си с Бог, когато пожелаете.

Сърце

Те са традиционно са по-популярни сред жените, но има и мъжки варианти на дизайна. Черно сърце – вдъхновено от тесте карти – е една от възможностите, докато анатомичното сърце е друга.

Име

Вашата китка е едно от най-значимите места за татуировка на име. Това е така, защото винаги ще можете да го видите, когато запретнете ръкав.

Татуиране отстрани на китката

Тази зона е дълга и тясна област, което означава, че тя подхожда за прости или базирани на думи татуировки. Много мъже избират това място за татуировка със стрела, която представлява намиране на посока в живота. Други избират низ от римски цифри, който представлява определена дата.

Пеперуда

Пеперудите представляват свобода и трансформация, а също така символизират възкресението в християнството.

Цветя

Като един от най-традиционните мотиви за татуировки, цветята са любими сред мъже и жени от десетилетия. Докато розите винаги са в тенденция, слънчогледите и вдъхновените флорални татуировки набират популярност.

Безкрайност

Татуировката за безкрайност изглежда страхотно на китката ви, защото е малък и самостоятелен символ. Като безкраен цикъл без начало и край, символът за безкрайност представлява вечността.

Библейски стих

Чудесен вариант за татуировка на китката за християните сред вас. Това не само е чудесен начин да покажете вярата си, но е и една от най-значимите опции за татуиране на тази зона от ръката.

Римски цифри

Римските цифри създават фино смислена татуировка на китката. Тези числа често се използват за представяне на важна дата. Поради тази причина те често се избират от мъжете като сватбени татуировки или почит към починалите.

Значима татуировка на китката

Много мъже избират китката за най-значимите си дизайни, защото зоната е едно от най-болезнените места за мастило – това е татус, който изисква да имате висок праг на болка.

Птица

Птиците са едни от най-популярните татуировки за жени и мъже, тъй като представляват свободата. Някои ги избират и като почит към любим човек, който е починал. Това е така, защото птиците пътуват между земята и небето.

Пера

Подобно на птиците, перата са свързани със свободата. Въпреки това, татуировка с пера може да има и други значения, включително надежда и смелост, тъй като перото представлява голяма смелост, за да „разперите криле и да полетите“.

Слънчоглед

За жените, които искат смислена татуировка на китката, слънчогледът е отличен вариант. Тези растения представляват оптимизъм, здраве и късмет. Те също се считат за символ на лоялност.

Гривна

Татуировка на гривна на китката е известна още като татуировка на маншет или татуировка под формата на лента. Много мъже избират прости, смели черни линии с различна дебелина.

Броеница

Мъжете католици, които търсят татуировка, която отдава почит на тяхната вяра, трябва да помислят за татуировка на броеница на китката си. Квалифициран художник на татуировки може да направи дизайна така, че да има реалистичен 3D ефект, изглеждащ като низ от мъниста, която обгръща кожата ви.

Дърво

Дърветата са едни от най-древните символи, използвани от хората, и те представляват дълъг живот, защита и растеж. Татуировката на дърво изглежда страхотно във всякакъв размер, което означава, че отговаря на разположенията по цялото тяло – включително китката ви.

Котва

Друг класически мотив на традиционното татуиране, котвата представлява безопасността и завръщането у дома. Това я прави идеална татуировка, ако току що сте се завърнали от дълго пътуване или живеете в друга държава.