Глезен

Татузи на глезена на жена или мъжЕдно от най-популярните разположения за боди арт на женското тяло е глезенът. Това е област, която се поддава добре на малки дизайни, като пеперуда или сладко кученце, но също така може да изглежда елегантна и женствена с 3D татуировка с шаблон или къна.

Можете да изберете просто черно мастило и да се откажете от детайли или да изберете нещо жизнено и цветно – изборът е ваш! Въпреки че попадането на мастило на това място ще предизвика известен дискомфорт, поради липсата на мускули и близостта до костта, ще си струва, защото дизайнът може да бъде прикрит или показан, когато пожелаете.

Той насочва вниманието към една от най-елегантните части на женската форма, допринасяйки за секси визия. Ако търсите вдъхновение за следващата си готина татуировка на глезена, вижте кои са най-подходящите дизайни.

Татуировки на глезена

Малка татуировка

Татуировките на глезена са елегантни и женствени, а някои от най-добрите дизайни са малки. Много жени се оказват привлечени от малки татуси, защото те могат да бъдат прикрити, когато пожелаете.

Сладка татуировка

Това е фантастична възможност за първия ви татус и особено привлекателно за тези, които искат закачливо боди арт. Популярният избор включва кученца, малки слонове или дори малки панди. Колкото по-очарователно е животното, толкова по-добре!

Проста татуировка

Ако искате да получите малък и основен дизайн, защо да не изберете проста татуировка на глезена? Правата опция става все по-популярна сред жените, които искат боди арт, който е сладък, но и минималистичен.

Пеперуда

Пеперудите са прекрасни варианти за женски татус или защо не дори за двойка. Насекомото представлява трансформация и може да се разглежда като символ на живота. Често се свързва с надежда, промяна и позитивност.

Роза

Много жени обичат татуировките с рози, защото са нежни и женствени и са страхотни, когато ги нанесете върху глезена. Можете да изберете да запазите класическия дизайн, като използвате само черно мастило или да бъдат многоцветни.

Слънчоглед

Ако искате татуировка, изпълнена с позитив, тогава слънчогледът е един от най-добрите варианти, които можете да изберете. Този модел се свързва със светлина и дълголетие и пресъздава зашеметяващ завършек.

Кръст

Ако сте дълбоко религиозни, тогава защо не си направите татуировка, която почита вашата вяра? В християнството кръстът е свещен символ, представляващ Исус Христос и жертвата, която той направи за човечеството.

Сърце

Сърцето е всепризнат символ, представляващ любов и състрадание. Това е популярен избор за боди арт и се използва от години, особено от жените. Простотата на дизайна го прави класически и страхотен вариант за момичето, което иска татуировка, която е сладка и обикновена.

Палмово дърво

Мечтаеш за тропическа ваканция, добре, татуировка с палмово дърво може да бъде следващото най-добро нещо. Това е начин да си спомните всички хубави моменти, които сте прекарали на слънце, или може да служи като напомняне за целите, които искате да постигнете в бъдеще.

Ангели

Ангелите са небесни създания, свързани с чистота и доброта, и изборът да имате такъв татус може да символизира вяра, надежда и напътствие. Тези духовни същества също са защитници.

Броеница

Броеницата е предмет, който се използва в римокатолическата молитва. Мънистата помагат на молитвата и са символ на вяра и защита. Жените, които искат да получат татус с този дизайн, могат да го направят като начин да си напомнят да избягват изкушенията и може да им помогне да ги предпазят от зли духове или хора, които им желаят зло.

Котва

Силната символика, свързана с това метално устройство, го направи популярен избор за много хора, независимо дали имат опит в морето. Котвата представлява спокойствие и способност да останете непоклатими по време на бурни времена.

Татус с име

Татуировките с имена са един от уникалните дизайни, сред които можете да изберете. Можете да изберете да поставите името си, инициалите на близките си или да изберете дума или смислена фраза, която ви движи в живота.

Морска вълна

Океанът е красив, но загадъчен, а вълната е чудесен начин да символизира тези идеи. Това изкуство на тялото ще вдъхнови тези, които искат да живеят близо до морето. Действителният дизайн на вълните може да бъде ясен, с малко извивки или да изберете повече подробности.

Татуировка на глезена с къна

Ако не сте готови да се ангажирате с нещо постоянно, тогава ще е най-добре да изпробвате временна татуировка на глезена с къна. По този начин можете да усетите какво е усещането за боди арт, но без болката или дългосрочния ангажимент. Мастилото е на растителна основа и постепенно ще избледнява с времето.